Opdrachtgevers zijn zich bewust van het risico dat gebouwen, werknemers en bedrijfsprocessen lopen.

Visitekaartje van uw bedrijf

De balie of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf en een punt waar veel bedrijfsprocessen aanvangen. Denk daarbij aan het ontvangen van bezoekers, telefoon aannemen, post verwerken, toegangscontrole, preventieve controlerondes, handelend optreden bij calamiteiten enz. Bovendien is het ook een essentiële schakel in de interne veiligheid van uw bedrijf.

Werknemers & bezoekers

Het vrije verkeer van werknemers en bezoekers, alsook de processen moeten goed bewaakt worden. Niet alleen overdag, maar ook in de avond, nacht en weekenden is dat van belang. Er zijn altijd uitdagingen op het gebied van veiligheid en object beveiligers van MBCP Group B.V. weten die altijd goed te managen.

Combinatie met objectbeveiliging

Elke organisatie is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Wij leveren objectbeveiliging als maatwerk op het hoogste niveau, waarbij wij samen met u kijken naar de wensen en behoeften van uw organisatie en/of object. 

Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal MBCP Group B.V. van haar de volgende (gecombineerde) diensten inzetten als objectbeveiliging

  • Toegangscontrole
  • Brand- en sluitronde
  • Terreinbewaking
  • Camerabewaking
  • Sleutelbeheer
  • Portiers diensten
  • Receptiediensten

De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van MBCP Group B.V., die in het bezit zijn van een EHBO en BHV diploma. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Onze medewerkers zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten.

Werving & Selectie

Het is natuurlijk mogelijk om alleen te kiezen voor onze Receptie- en Portiersdiensten. Deze medewerkers zijn representatief, oplettend en als het nodig is daadkrachtig. Met hun mensenkennis en ervaring houden ze de niet gewenste bezoekers buiten de deur. Werving & selectie van personeel, planning, uniformering en het opstellen van werk- en veiligheidsinstructies kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. De door ons in te zetten receptionisten en/of portiers worden in samenwerking met u geselecteerd en ingezet.